Ogólna opinia o lekarzu

O mnie

Od 2003 roku specjalizuję się w chirurgii naczyniowej i chirurgii ogólnej a moją pasją jest flebologia czyli leczeniem chorób żył. Bogate doświadczenie zawodowe zawdzięczam wieloletniej nauce od mojego ojca prof. Stanisława Molskiego a także stażom w wiodących ośrodkach flebologicznych i czytaj więcej »

Aktualne miejsce pracy

lekarz specjalista
Chirurgia ogólna, Chirurgia naczyniowa
Koperkowa 2, 86-031 Osielsko
Dane kontaktowe
telefon: 523265800
lekarz specjalista
Chirurgia ogólna, Chirurgia naczyniowa
Cicha 41, 85-650 Bydgoszcz
Dane kontaktowe
telefon: 52 3602355

Znajomość języków

  • Angielski

Dodatkowe wykształcenie, umiejętności, kursy i szkolenia

  • Warsztat skleroterapii u dr Attillio Cavezzi - San Benedetto del Trento (2019)
  • Warsztat stentowania żył u prof Oscar Maleti - Hesperia Hospital Modena (2016)
  • Warsztat ablacji parą wodną u dr Rene Milleret - Polyclinique Pasteur, Pezenas (2013)
  • Staż Department of Vascular Surgery Cleveland Clinic (2006)
  • Staż badawczy Department of Plastic Surgery Celveland Clinic (2005-2006)
  • Warsztat ablacji hemoroidów RFITTH u dr Jiri Duben - Atlas Hospital, Zlin Czechy (2013)
  • Akademia Flebologii - kurs doszkalający w zakresie flebologii (2021)
  • Warsztat ablacja mikrofalowej żylaków dr Zhu Yuefeng - Szpital Eskulap, Osielsko ( 2019)

Egzaminy specjalizacyjne

  • Chirurgia naczyniowa. Rok ukończenia: 2014.
  • Chirurgia ogólna. Rok ukończenia: 2010.

Ukończone uczelnie

CM UMK  Bydgoszcz
Collegium Medicum Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w BydgoszczyRok ukończenia: 2002

Tytuły naukowe i prace

  • doktorat - tytuł uzyskany w 2009 roku.Wpływ diannexyny na funkcję mikrokrążenia w mięśniu poprzecznie prążkowanym poddanym ostremu niedokrwieniu i reperfuzjii.

Najnowsze opinie lekarzy o lekarzach

Bardzo dobry dermatolog, ogromne doświadczenie kliniczne

zobacz profil

Profesor ,który nigdy nie zawiedzie w potrzebie ani kolegi ,ani pacjentki

zobacz profil

Z całEgo serca POLECAM!!!

zobacz profil
Stosujemy pliki cookie w celu świadczenia naszych usług. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na używanie cookies. Dowiedz się więcej